Se vores hverdags tilbud. LÆS MERE >

LEVERING

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostninger pr. ordre er 35 kr.

Leveringsmuligheder

Smashbox.dk ordrer afsendes og leveres kun på hverdage (mandag-fredag ekskl. helligdage). Nedenfor kan du se hvilke leveringsmuligheder, du kan vælge på Smashbox.dk. Vælg den ønskede løsning ifm. betaling.

Standardlevering

De fleste ordre afsendes som privat- og erhvervspakker. Ordrene leveres 3-5 dage efter modtagelse - alt efter produkttilgængeligheden.

De fleste ordrer, der afsendes som privat- og erhvervspakke, leveres et par dage efter ordrens afsendelsesdato.

Levering

Ordrer afsendes kun på hverdage. Hverdage er mandag-fredag ekskl. helligdage.

Visse produkter på Smashbox.dk kan kræve særlig håndtering og være underlagt særlige foranstaltninger. Smashbox.dk efterkommer reglerne, og der kan derfor være tilfælde, hvor det ikke er muligt at levere visse produkter. Såfremt dette påvirker din ordre, beklager Smashbox ulejligheden og takker for din forståelse. Hvis du kan oplyse en gyldig leveringsadresse, vil Smashbox sende den samlede ordre til den oplyste adresse.

Vi leverer til hele Danmark, undtaget Grønland og Færøerne, og du kan kontakte vores kundeservice for oplysninger om, hvordan og hvortil vi kan levere i dit område.

Ordrer behandles og afsendes kun på hverdage (mandag-fredag ekskl. helligdage).

Alle pakker sendes med anmodning om modtagerkvittering. Hvis du eller andre ikke har mulighed for at være på adressen for at modtage pakken, vil du modtage en "Forgæves levering" seddel fra Post Danmark med information om hvor pakken kan afhentes. For at sikre sikkerheden og at produkterne ikke går i stykker vil vores leveringsfirma ikke efterlade eller "gemme" din ordre på din adresse, hvis der ikke er nogen til at tage i mod den.