Se vores hverdags tilbud. LÆS MERE >

DIN PROFIL

Opdatering af dine oplysninger

Klik her for at opdatere din oplysninger..

Til toppen

Ordrehistorik

Hvis du har en Smashbox Online konto kan du tjekke dine seneste ordrestatus ved at besøge din Ordrestatus side. Dette er den nemmeste og hurtigste måde at få den nuværende information angående dine Smashbox Online ordre.

Klik på et Ordrenummer på Ordrestatus for at se Ordredetaljer om din ordre, herunder betalings- og forsendelsesinformation.

For at tracke din ordre kan du enten klikke på trackingnummeret på din Ordrestatus side eller på Ordredetaljer for at se leveringstatus på din ordre. Bemærk venligst: nogle fragtselskaber ikke oplyser trackinginformation online før op til 24 timer efter det er sendt.

Til toppen

Har du glemt din adgangskode?

Klik her for hjælp til Kodeord

Til toppen

Ændring/opdatering af personlige oplysninger

Klik her, for at opdatere dine kontooplysninger.

Til toppen

Ændring/opdatering af e-mailadresse

Klik her for at opdatere dine personlige oplysninger og ændre dit medlemsskab.

Til toppen

Frameld nyhedsbrevet

Er du registreret medlem hos Smashbox Online, skal du gå til Min konto og vælge 'Rediger' under 'Personlige oplysninger'.

Har du oprettet en konto hos Smashbox Online, skal du klikke på linket i det månedlige nyhedsbrev for at framelde dig fra mailinglisten.

Til toppen

Sådan opretter du en konto

Klik her, for at registrere og oprette din egen profil. Ved at registrere dig hos Smashbox , får du adgang til eksklusive tilbud, lancering af nye produkter, specielle vareprøver og meget, meget mere. For yderligere oplysninger om medlemsfordelene, klik her.

Til toppen

Medlemsfordele

Ved at registrere dig hos Smashbox Online, får du adgang til eksklusive tilbud, lancering af nye produkter, specielle vareprøver og meget, meget mere.

Som registreret medlem vil du modtage eksklusive tilbud, som er gældende ved køb i Smashbox's onlineshop.

  1. Eksklusive tilbud - kun til Smashbox's registrerede medlemmer.
  2. Nye produkter - du vil modtage e-mails fra Smashbox med oplysninger om de nye produkter på Smashbox.dk. Du vil være blandt de første, der modtager oplysninger om nye produkter, spændende nye trends, onlinetilbud og nyttige skønhedstips.
  3. Hurtig betaling - ved at gemme dine fakturerings- og leveringsoplysninger, bliver det hurtigere og nemmere at shoppe på Smashbox.dk.

Smashbox.dk respekterer dine personlige oplysninger. Vi vil aldrig videregive dine personlige oplysninger, medmindre du beder os om at gøre det.

Smashbox Onlines Fortrolighedspolitk